3/4/15

Pico Petrechema per Lescun

Avui amb la Núria estem baldats, i en principi ens tocaria fer alguna cosa més suau i tirar cap a San Sebastian, però arriben reforços ben frescos i encesos així que toca fer-ne una altra. Ens trobem amb l'Edu, la Núria i la Sara. Objectiu: El Petrechema voltant les agulles d'Ansabere.


Les Núries diuen que elles venen a fer el turisteo i faran plan més tranquil. Tornem doncs tots al pont de Lamareich i enfilem junts cap a les Cabanes on ja vam ser dimecres. Avui però els cel és ben blau!
A mig camí ens partim i l'Edu comença a apretar-li de valent. Darrere jo ben baldat d'aquests 4 dies i la Sara encara més feta caldo. Avui en una horeta i mitja som a les cabanes i seguim pujant cap al Coll de Petragem passant per sota les estètiques agulles. La neu a aquest tros de pujada ja és de peixateria...sort que la cosa millora a mesura que guanyem alçada.











Un cop al coll, normalment hauriem d'anar a voltar i anar a pujar per la cara SW que puja tothom, però veiem que farem molta volta, així que esquís a la saca, grampons als peus i directes per la pala que va directe al cim. Tocarà si o sí baixar-la!






De nou un gran mirador de la zona. 4 fotos i ens tirem per la d'uns 40 graus al principi amb neu ben assentada i cremeta. Del coll seguim buscant la l'orientació més obaga per trobar el bò i millor fins a les cabanes i només queda resseguir el camí i posteriorment per retrobar les noies prenent el sol al pàrquing. Bon tancament de la zona de Lescún on de ben segur que tornarem ben aviat!




















Sara, Edu i Joel

1 comentari:

Samuel ha dit...

i tant que espero que hi torneu ben aviat...així també vindrem!!!

Molt Pirineu queda per fer!!!

Bones sortides