6/12/13

Amorriador de Rus

Arriba un escurçat pont de la Puríssima de només tres dies. La veritat és que fa mandra anar als Alps amb tant poc temps i més quan tenim la neu que ha caigut aquí per aquestes dates, així que amb l'Edu decidim anar a passar el cap de setmana llarg a Andorra.

Ens trobem el divendres tard als Alabaus de la Molina. L'Edu ha de provar d'esquiar de nou després de trencar-se parcialment els creuats el passat juny i prefereix fer-ho per pistes i a mi també em va bé començar en modo light i seguir recuperant el genoll.



Fem un primera pujada pel bosc obrint una mica de traça fins al Cap de les Costes de l'Huguet. Allà traiem pells i fem una primera baixada fins al torrent negre per tornar a posar pells i pujar de nou allunant-nos de les pistes cap a l'Amorriador de Rus. La idea era arribar fins al Puigllançada però està tot pelat, o sigui que ho deixem aquí i tirem avall cap al pàrquing.



Ha fos molt i sobretot ventat des de la nevada de fa un parell o 3 de setmanes...necessitem un nevadeta o passarem un Nadal fent equilibris per trobar (ja no dic bona) neu!


Bones sensacions dels genolls i tirem cap Andorra amb la idea d'entrar-hi a mitja tarda pensant-nos que tothom ja seria dins...però establim una nova marca. La Seu d'Urgell - Arinsal quasi 3 hores...


Edu i Joel