23/3/14

Puigllançada


Cap de setmana de meteorologia incerta i d'improvització fins a última hora. El dissabte sembla que al final se'ns aguanta i torno a escalar després de molts mesos amb molt bones sensacions i companyia.

Diumenge tenim ganes d'esquiar una mica així que ens reunim amb una colla que no ens veiem gaire sovint i anem a fer alguna cosa facileta. La Gemma S. tornarà a posar-se els esquís després de 4 mesos, i la sister de la Splitter es posarà els esquís de muntanya per segona vegada.





En trobem al bar de costat de Ski & Mountain de Ribes i pugem fins als Alabaus. Fa fred i una mica de vent i enfilem tranquil·lament per l'esquerre de les pistes. Crec que des de que vaig començar amb aquesta droga de l'esquí de muntanya, mai havia anat a la muntanya amb més noies que nois! I com tiren les Sisters!!

Després de descalçar un curt tram a dalt, fem el cim del Puigllançada amb un fort vent. Veig la pedrera del pedraforca que ja em fa salivera...Pells fora i baixem resseguint les pistes fins a tornar a ser al pàrquing del Alabaus.


No sempre cal anar a la muntanya a fer jornades extensives de sol a sol i 1500-2000m de desnivell. De tant en tant és també un espai de trobada amb gent que fa temps que no veus, d'acompanyar a gent que s'inicia o que torna a posar-se els esquís després d'un temps de parón!

Tina, Ester, Gemma S, Gemma C, Sam, Xevi i Joel