26/8/14

Tanzània


Els anys van passant i ens anem fent grans. Tots tenim somnis a la vida, somnis que moltes vegades ens semblen molt llunyans o impossibles, però quants cops ens hem dit a nosaltres mateixos: això ho haig de fer abans de morir-me...o...aquí haig d'anar-hi algun cop a la vida...

Tanzània semblava un lloc ideal per fer realitat 3 somnis que sempre havia tingut en un sol viatge: Pujar la muntanya més alta d'Africa a tocar dels 6000m....anar al Serengueti a veure totes aquestes bestioles dels documentals de les tardes de la 2 que tant m'havia empassat de jove i banyar-nos a una d'aquestes illes paradisíques, de blau turquesa, clima tropical i sorra blanca a les infinites platges.

Només Tanzània ens podia oferir aquesta diversitat. 3 viatges en 1 i 3 somnis fets realitat en 22 dies:




Els preparatius del viatge comencen 2 mesos abans, a finals de maig quan després de mirar d'agafar idees de diferents agències espanyoles per anar a Tanzània, decidim contactar algunes empreses locals per comparar preus i veure que realment surt molt més econòmic contactar una empresa local.

En el nostre cas, ens acabem decidint per Deoadventures, qui des d'un bon principi ens transmeten la confiança necessària per fer un viatge a un país del continent africà i per un preu més que raonable (tenint en compte les característiques del viatge). A través d'ells contractem l'ascenció al Kilimanjaro per la ruta Marangu, 8 dies de safari (Manyara, Tarangueri, Serengueti, Ngorongoro) i les 5 nits a Zanzíbar.

Els vols decidim fer-los via Nairobi, que surten de l'ordre del 30-40% més econòmic que no volant a l'aeroport del Kilimanjaro a tocar d'Arusha que actua com el nostre camps base a cavall entre els Parcs Nacionals i el sostre Africà i amb vols directes a Zanzibar. 




Nuria & Joel