18/3/14

GRAN SASSO BOOM BOOM EXPERIENCE!



Ens agrada descobrir nous móns, viure noves experiències, conèixer noves serralades i tastar noves neus! Això dit en altres paraules es tradueix en que ens agrada l'esquí de muntanya exòtic i diferent del que coneixem als Pirineus i esperem que res ni ningú ens sacií mai aquestes inquietuds. 

En passades temporades vam provar de fer esquí de muntanya als Alps, a Eslovènia o indrets tant insòlits com Còrsega o l'Atlas Marroquí. Aquest any ens tirem de cap a la piscina (literalment també!) i anem rumb cap a Roma on el Gran Sasso Corno Grande i muntanyes veïnes ens esperen ben carregats de neu, bon temps i amb un grup amb ganes de passar-s'ho teta!

Diuen que tots el camins porten a Roma, tant és així que  que el meu particular viatge als Apennins el faig via Paris. Dimecres toca aixecar-se tant aviat com aquells dies de primavera on et carregues els esquís a l'esquena quan encara queden hores perquè claregi i fas rumb cap a les Maladetes. La trista diferència avui és que m'aixeco a les 4 de la nit per agafar un Ryanair i cap a Paris falta gent per seguir incrementant la pol·lució que posa en perill d'asfíxia a la població francesa en el que seria la pitjor setmana pel que fa a contaminació dels últims anys.


Després d'un parell de dies a la capital francesa nefastos professionalment parlant, i aprofitant per escapar-me 2 horetes als Champs Elysees abans d'acabar el dijous, torno cap a Beauvais per agafar un vol cap a Roma on arribo a les 23h. Això d'anar a última hora té algunes avantatges i a la Herz em donen un upgrade de cotxe i vaig a passar la nit a un cutxitril a costat de l'aeroport, posant-me al llit a l'hora que els meus companys, encara en terres catalanes, es desperten per anar a agafar l'avió.



Sona el despertador, no pot ser!! Som divendres 14 de Març!! Veurem si les expectatives creades al grup Boom Boom es compleixen. Ens trobem amb els altres 11 membres de l'expedició a Ciampino i amb la furgo i el 500 ben carregats tirem cap a Fonte Cerreto on arribem casi dos hores més tard. Deixem els trastos a l'hotel i ens dirigim cap a Fonte Vetica on cauran els primers dos cims del Apennins.

A continuació unes paraules dels nostres dies Boom Boom:

Dia 1 - Divendres 14 de març: Monte Tremoggia 2.350m i Monte Camicia 2.564m + 967m



Dia 2 - Dissabte 15 de març: Gran Sasso - Corno Grande (vetta occidentale) 2912m per la direttisima +1450m

Dia 3 - Diumenge 16 de març: Monte Corvo, Vetta Orientale (2623m) Vetta Occidentale (2533m) + 1435m

Dia 4 - Dilluns 17 de març: Monte Aquila (2495) +520m i Roma Express!