8/12/14

Puigmal de Llo

Avui ens acostem fins a l'antiga estació d'esquí de Puigmal. Hi ha la barrera posada al primer pàrquing o sigui que toca fer uns 2 km de carretera, que per sort està ben innivada. Acabada la carretera seguim remuntant per torrent amb una traça ben marcada i quan deixem el torrent s'obren ja les infinites pales d'aquesta vall.




Hi ha bastanta gent avui per la zona, nosaltres seguim remuntant i com que se'ns fa una mica tard, decidim pujar a un pic innominat que segueix la carena del Puigmal de Llo on quedem ja més que satisfets. Es preveuen canvi per aquesta tarda o sigui que anem una mica a la idea.

Abans d'arribar a dalt, la neu dura-gelada ens fa descalçar els esquís i acabar de remuntar a peu. Foto de "cim" i a trempejar la neu de baixada...pols-encrostada i tram de neu antiga marró que encara que dura es deixa baixar bé fins al torrent i cap a la carretera de tornada.







Nuria i Joel

2 comentaris:

Samuel ha dit...

bona!!!

Inici on fire! El dia pel que es veu millor i menys ventós que la cara sud...a veure si millor el panorama amb menys vent i podem fer alguna sortida amb neu pols!!!

Anònim ha dit...

Ohhhh!!
Molt graciosos els dos!

Xevi