13/8/13

Pedals de foc. Agost 2013


Amb l'Edu ja portàvem amb ment de fer-ne alguna aquest agost. No m'atreveixo a fer la transpi tot i que tinc els dies suficients per fer-la, doncs l'esquena no sé com reaccionarà, ni tampoc el ànims, però si que vull agafar la bici nova i treure-li una mica de suc!



Ja vaig provar de fer 3 cops els carros de foc, i tots 3 amb l'Edu! El primer fiasco a l'estiu amb la Marta i l'Edu fent el Yeti al refugi de la Restanca. Vam apretar massa fort els dos primers dies i a la tercera jornada i que havia de ser la útlima vam petar. El segon intent de nou amb l'Edu en ple hivern, volent començar per Colomers, però la meteo no va acompanyar gens i vam acabar fent un mini-stage a per Colomers. I el tercer i més desastrós va ben poc amb l'Edu, en Samuel i la Gemma, on vam començar a Ventosa i Clavell i per mala meteo i risc d'allaus vam arribar tant lluny com a sota el coll de Contraix.

Així doncs ens decantem per fer els pedals de foc, tranquil·lament i amb 4 etapes. A la mateixa tarda que marxem passo a buscar.li el roadbook a en Dani i fem camí cap a la boca sud del túnel de Vielha.

A útlimissima hora s'apunta en Roger, que com aquell qui res, diu a la feina que el dia següent no hi anirà pas, i si de cas el dilluns que no l'esperin pas tampoc! Ens trobem a Alfarràs, i per la mandra de desmuntar el llit de la furgo, acabem de pujar fins a Conangles on dormim als dos cotxes.

Etapa 1: Boca sud del Túnel de Vielha - Castellars:

Etapa 2: Castellars - La Torre de Cabdella

Etapa 3: La Torre de Cabdella - Espot

Etapa 4: Espot - Vielha