12/5/13

Vallter. Traca final de temporada.

Pocs dies li queden al Bastiments amb esquís aquesta primavera, possiblement aquest sigui l'últim cap de setmana que s'hagi pogut fer amb condicions.
Arrenco a les 7:45 del pàrquing de dalt, completament solitari. El esquís me'ls poso a l'alçada del arrastre, 100m de porteig encara no. D'aquí per les pistes fins dalt el remuntador (on s'han de passar un parell de trams de rocs de 10 m) i directe cap a les pales de sobre, evitant la volta al coll de la marrana. Ha glaçat fort i m'he deixat les ganivetes al cotxe..quin lluç! La pala del Bastiments té neu per dies encara, tot i que abans de les 9 molt tiessa, i em descalço el últims 100 metres.




A les 9.15 a la creu. Gran regal del dia amb el mar de núvols baixos al ripollès, garrotxa i Osona. Com que no em barrufa baixar per aquesta neu tant dura, decideixo baixar per la N del Bastiments fins al Estany de Bacivers, quasi desglaçat ja, amb un nou tipus de neu, dura i amb reguerons, quin festival, però sobrevisc!




Allà pells i cap al coll de Bacivers i directe cap al Bastiments tot amb esquís, on a les 10.15 ara sí, enganxo la pala al dente i un cop a pistes ja més pastosa.

Bona despedida del Pirineu Oriental, que aquest any sí, ens ha regalat un prou bon hivern.


Joel

1 comentari:

Samuel ha dit...

Vés a saber si és la despedida de Vallter...Mira la webcam d'avui...