23/3/13

Gerro d'aigua freda...


Gerro d'aigua freda avui a Vallter...després d'estar-nos engrescant tota la setmana amb fer la travessa de Vallter a la Tossa d'Alp i de mirar i remirar tots els models possibles per estar segurs de la meteo, ens aixequem a les fuc...5 del matí per està a les 7 a Vallter. Al vespre estava un 95% convençut que el temps aguantaria fins a mitja tarda, però a aquesta mínima possibilitat estadística del 5% ha d'aparèixer...almenys 1 cop de cada 20..o el que és el mateix, un cop per temporada...

Total que arribem a Vallter i vent, boira i alguna gota/floc que cau del cel...tirem fins al coll de la marrana on ens hi plantem a les 8...i quedem engolits per la boira...el vent i el fred...aguantem uns 20 minuts aviam si s'aixeca el dia...però cada cop ho veiem més negre i acabem desistint...i tirant cap avall.


Pels passats i futurs èxits que ens esperen són necessàries jornades com aquesta, d'absolut fracàs, on cal recordar frases com que "The greatest risk is the risk of riskless living", o que es podría traduir somehow amb nostra llengua, qui no s'arrisca no pisca!

I perquè no quedi tant ensopida l'entrada...a continuació algunes altres frases més cèlebres de Stephen Covey:  (http://www.inspirational-quotes-and-quotations.com/quotes-by-stephen-covey.html)

-The best way to predict your future is to create it.

- Motivation is a fire from within. If someone else tries to light that fire under you, chances are it will burn very briefly.


The environment you fashion out of your thoughts, your beliefs, your ideals, your philosophy is the only climate you will ever live in.


- Live out of your imagination, not your history


per pensar-hi una mica ;-)!!




Jordi, Dani, Sam i Joel

2 comentaris:

Samuel ha dit...

Bona entrada!

No va poder ser, però com ens vam motivar eh!!!

Vinga a la pròxima serà!

truongmuunghenhan ha dit...


Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi nhậtgửi hàng đi pháp và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ