3/7/12

Barranc del Llech

Ja portava unes setmanes apretant en Trill perquè em portés a fer algun barranc i finalment sembla que en Joel amb tres bombers aniran cap al barranc del Llech, segons diuen el barranc més divertit dels pirineus pels infinits tobogants i salts en tot el recorregut.

Dades tècninques del barranc:
Longitud: 1000m
Desnivell: 180m
Aproximació: 30 min
Retorn: 30 min
Descens: 1-3 hores



El cotxe es deixa a al pàrquing que hi ha a la pista d'accés del Cortalets. Pugem amb calçotets/banyador i el neopre lligat ja que fot una bona cleca de sol. Després d'un parell de revolts, tirem avall per un cami ben marcat i molt dret fins que arribem al riu.

Ens equipem junt amb una familia de francesos que seran els únics que ens trobarem avui i comencem a tirar avall...l'aigua està fresqueta i jo tinc ganes de veure com respondrà el neoprè.

El primer salt, és potser el més delicat de tots, ja que s'ha de saltar endavant per evitar el ressalt, però no massa per no empotrar-se amb la roca de davant...



Després del primer salt, i les primeres emocions, seguim tirant avall disfrutant encara més que a un parc aquàtic, que si ara salt que si ara tobogant. Només un parell de ràpels de 15 metres amb un mica d'adrenalina i la resta a disfrutar.
















Ivan, Marc, Marc i Joel

2 comentaris:

Samuel ha dit...

Qui et va matricular, cap aquadiver...Baixa força aigua, veiam quin dia el repetim amb en Maso!!!

Traçant somnis ha dit...

Ueiva!!
Si si millor que aquadiver!! Quan vulgueu i tornem, jo m'apunto ràpid..ara hauriem de mirar que fos entre setmana que diuen que els findes has d'agafar ticket a cada tobogan...;-)!