24/7/19

Err - Puigmal - Núria - Coll de Finestrelles - Segre - Err

Avui toca provar les Salomon una mica en serio i des de la vessant francesa a Sta. Leocadia em disposo anar a veure els tiets que pugen a Núria avui. Surto del pàrquing superior de l'estació d'esquí del Puigmal i enfilo camí directe cap al Puigmal. Molt dret al principi i poc agraït la veritat però que en una hora em deixen dalt del cim.



Baixo cap al camí de Núria fins a trobar-me les aigües que menen de les poques roques carbonatades que trobem al Oriental.



D'allà la pendent ja flaca i segueixo baixant fins que a l'alçada de la Font Bordonera, em trobo amb ma mare que puja de Núria i refresquem una mica les cames i tot el cos ja de pas.



D'aquí anem cap a Núria on els tiets ens esperen. Picnic davant del llac i quan sento el primer tro no m'encanto i començo a pujar cap al coll de Finestrelles o quedaré moll com un ànec.


Del coll cap al Pic del Segre i d'allà cap al Puigmal de LLo i de nou cap al pàrquing de l'estació amb els útlims 20 minuts sota la pluja per completar una més que bona volta i entreno amb +2000m.
Les Salomon SpeedCross 4 un 10!! Res a veure amb el que havia corregut fins ara.






Joel