22/3/18

Puigmal

Havíem d'anar a la vall d'aran tot el cap de setmana, però la mala previsió meteorològica ens fa canviar els plans a útlima hora. Al final, anem a provar sort fent una matinal a Núria amb la idea de pujar el Puigmal per l'embut. Ara devia fer ben bé 6 o 7 anys que no hi pujava i el que hem trobat avui no té res a veure amb les condicions de la última pujada.





El pam de neu pols caiguda el dia abans ens farà xalar d'allò més si els vent no ens fa massa la guitza. Al final, surt un dia rodó, fred amb bona neu pols seca i tant sols una mica de vent a la part de dalt. A la pujada aprofitem la traça de la cursa que fan avui 1 hora després de sortir nosaltres, bé l'aprofitem fins a cota 2600, allà li deuen haver deixat de pagar al traçador i ens toca remar a nosaltres. Per sort avui som colla i anar fent relleus aconseguim arribar a dalt amb dues hores.




La baixada la fem per l'esquerra passat per costat del pluviòmetre per evitar l'aglomeració de la cursa i amb una baixada de les que recordarem durant setmanes.






Joan, Josep, Miquel, Xevi, Samuel i Joel