6/3/16

Amorriador de Rus pel Torrent Roig

Sembla que finalment ha nevat al Pirineu Oriental. Cert que ha nevat, però després ha ventat més!! Així que descartades les opcions de pujar a cims ja que ha quedat pràcticament tot està escombrat, i amb la mala previsió meteorològica, ens acostem fins als Alabaus de la Molina per estirar una mica les cames i veure si salvem el dia.
Aquesta nit ha nevat uns pocs centímetres i a les 9 del matí els núvols van i venen. Pugem pel costat de les pistes amb neu escassa fins a sota l'Amorriador de Rus.


Surt el sol i ens llancem per la pista "La Carena" amb bones vistes a la cerdanya i bona neu pols freda (de canó la gran majoria). A baix al remuntador, decidim seguir baixant per la volta muntanya sagrada fins que enllacem amb el torrent de Pal.

Posem pells i remuntem el torrent de Pal fins a l'antiga estació de Coll de Pal i ens decantem a l'esquerre per anar a enllaçar amb el solitari Torrent Roig ple de Cabirols on sembla que el vent no hi ha fet tant de les seves i va a petar directe de nou a l'Amorriador de Rus.







Bufa una mica fort, així que no ens encantem a treure pells i directes de nou cap als Alabaus a disfrutar de la neu de canó.

Bon entreno pensant ja amb noruega i en desfer-me del refredat d'una vegada. 1100m amb 3 horetes.

Xevi i Joel



1 comentari:

Anònim ha dit...

Vamos!
Un dia molt ben salvat :)

Xevi