1/12/13

Puig d'Ombriaga

Ens trobem una bona colla al pàrquing de baix de Vallter, després de la nevada del dia anterior i amb la carretera encara amb un xic de neu que ens fa pujar apretant les dents, però arribem al final sense haver de posar les cadenes. 

No sabem massa cap a on tirar, hi ha molta i molta gent i no tenim ganes de fer el bastiments on ja hi veiem la gent que pugen com formigues, o sigui que comencem a pujar per "l'antiga" pista del xalet sense tenir massa clar el destí.

Passat el refugi i per fugir de la gentada, decidim anar a pujar cap a la pala del Puig d'Ombriaga que es veu immaculada i sembla que almenys estarem tranquils. Travessem l'estació sense treure pells i en s
Samuel es posa a obrir traça fent un seguit de voltes maria bastant tècniques que fa que més d'un es cagui amb tot. 



Després en Dani es posa a davant a obrir una bona traça i com li sobren les forces, quan és dalt fa una primera baixada per tornar-se a enganxar al grup. Un cop reunit tot el grup de 14!  a dalt, la majoria no es poden resistir en veure la pala del Bacivers i a la que ens despistem ja estan fent el flanqueig. Nosaltres que no volem forçar les articulacions encara en fase de recuperació, decidim disfrutar de la pala que acabem de pujar fins a les pistes amb molt bona neu pols on després de baixar fins al pàrquing de dalt, fem una pujada amb remuntador per anar a buscar la pista del xalet ben trillada i cap al pàrquing.






Ramon, Eloi, Joel, Sam, Gemma, Adri, Martha, Ivan, Brigida, Dani & co.

2 comentaris:

tresbmes ha dit...

tros de putilla, fot dos dies que neva i ja vas peu avall cada finde!!!! quin malparit que estas fet!!!!
peu avall fanatik!!

Traçant somnis ha dit...

jeje...;-)!! poc a poc vaig fent recuperació del genoll aviam per si a finals de mes estem a tope!! Va aviam quin dia hi anem!