8/4/13

Sierra de Guara

Ruta de las pasarelas:
Primera tarda amb temps incert aprofitem per fer la més que freqüentada ruta de las Pasarelas des de Alquézar. És només una horeta hi mitja, però un hi ha d'anar si està per Alquézar. A la nit dormim a la pensión Castro (i sort que anem amb furgo pq des de les 5 de la tarda que no para de ploure).







Barranco de Mascún:


Dissabte ens acostem fins a Rodellar (algun company escalador me n'havia parlat molt bé). El dròpol de l'oficina de turisme quan li preguntem que volem fer una ruta amb cara i ulls, ens diu que lo millor que podem fer és anar fins a l'esglesia de la Virgen de nose què...si que ens ha vist pixapins tu. Total, que quan hi som quasi a sota no ha passat ni mitja hora...i decidim d'aventurar-nos al barranc de Mascún per anar fins a Otin. Baixa aigua per Mascún, bastant i molt freda, i pel que sembla el riu s'ha de travessar unes 7 o 8 vegades per arribar a Otín!! i som al Març....!! En fin, molt valents nosaltres, comencem a travessar el riu...descalços i sense pantalons, una vegada...una segona vegada, una tercera vegada....fins que abans de travessar la quarta ho engeguem tot a parir...estem ja massa congelats i lo bò és que hem de tornar pel mateix camí...
Total que desfem el camí i acabem claudicant i arribant fins a l'esglesia de la virgen de los c.... això si, grans vistes des d'allà de les formacion karstiques impressionants de tota la zona! 







A la nit tornem a Alquézar on dormim i a l'hotel Narbonne.

Pels voltants d'Alquézar:

Diumenge fem una ruta bastant maca de 6 horetes des d'Alquézar amb bastanta varietat de paistages.
Amb ganes de tornar-hi ja a fer un barranccc!!












res com banyar-se al riuet a finals de març després d'un dia ben calorós ;-)!!

Neus & Joel