29/7/12

Circular a l'Estanyó

Anem a passar uns dies a Andorra i el dissabte al vespre pugen en Samuel i la Gemma per fer una circular per la vall de Sorteny. Després d'ensenyar-los la super Suite doble que tenim a l'hotel Font per 18€ la nit sopem a la plaça de sota al restaurant fogonet amb 3 estrelles michelin i quedem entesos per demà a les 8 al pàrquing de la vall de Sorteny. Ells suposadament dormiran a la nevera...

Arribem amb puntualitat Suissa al pàrquing i aquest parell ja estàn a tope..es feu que per amortitzar més la nevera, les gallines han dormit a dins el cotxe al final pq tronava molt ;-)!!
Ens posem a caminar seguint la pista i quan s'acaba agafem el corriol fins al refugi de Sorteny. Allà trenquem a mà dreta, ja està indicat cap a l'Estanyo i ens endisem al bosc una bona estona fins arribar a l'Estanyó (llac que no pic encara). El núvols comencen a fer acte de prescència i ens afenyem a enfilar cap a la carena esgarrapant en algun tram l'herba mentre ens ho mirem per fer-ho a l'hivern.



 

Poc després de 3h d'haver sortit arribem al cim mengem i ens abriguem una mica i tirem cap a la Cabaneta tot mirant-nos la canal de la cara N per d'aquí mig anyet..osti no fa ni dos mesos que no esquio i ja no puc.... Arribem a  la Cabaneta que sembla que n'hagi de caure una de bona, aixi doncs tirem directes avall cap a la vall de Sorteny deixant la Serrera per un altre dia..tot i que quan arribem a baix el sol brilla..



Gemma, Neus, Samuel i Joel

2 comentaris:

Samuel ha dit...

jaja, els llamps no em barrufen...ai si t'atrapo gargamel!!!

Llàstima que se'ns escapés el Serrera, vaia meteoròlegs...

Traçant somnis ha dit...

Si la van clavar bastant la meteo...però bé, també eren les ganes que teniem que plogués ...crec que ja no recordo la última vegada que ho va fer...