7/4/12

Puigmal

Divendres a la tarda ja estem a Núria i fa una bona nevadeta i creuem els dits perquè demà faci un dia radiant. Després de l'esmorzar a l'alberg, baixem fins al santuari i enfilem cap a la Coma de l'Embut. El paisatge fa goig de veure, tot ben nevat. Una vegada més un parell d'Isards treuen al cap al mig del bosc.



Com que som els primers i no hi ha ni una traça ens equivoquem i seguim el riu direcció el Finestrelles i hem de creuar un parell de cops el riu..per després tornar a girar a l'esquerre i posar-nos a l'embut. La Neus està picada i va a tot drap obrint traça i poc a poc anem guanyant alçada. Veiem els primers que han pujat per França es llancen per les pales de neu pols....La Neus és la única que va amb raquetes i s'enfonsa molt aixi que pugem cap a l'esquerre i anem a buscar la carena on hi ha un grup que pugen a peu i els hi podem seguir la traça. Arriban a dalt ja veiem que el dia no acabarà tant radiant com ha començat i es comencen a formar uns bons castells.





A dalt molta i molta gent que vé dels 3 costats. La baixada amb molt bona neu pols, tot i que es comença a enconstrar ràpid. Està tot una mica placat i sento un parell de bumffff.... sort que no hi ha massa pendent.




De baixada esquio fins més avall de l'embut i només queda portejar uns 5 minutets fins a la pista.

Neus i Joel