7/11/11

Inici temporada 2011-2012. Vallter

Ja feia quasi 2 mesos que tenia els nous trab a l'armari amb ganes de sortir a estrenar-se. Aquest matí abans de sortir de casa tenia bones vibracions, als últims dies amb un cota al voltant de 2200m i les estacions automàtiques marcaven més 100mm els últims 3-4 dies, si la física no falla, hi havia d'haver un bon paquet.



Així doncs, encara que una mica tard, arrivo al parquing de baix i veig que ja ha tingut de passar la màquina per treure la neu fins al pàrquing de dalt. A 2000m ja hi ha neu. Aparco com puc pq al pàrquing està ple de neu (uns 20-25cm) i ben encès ja començo a canviar-me i a posar pells. Un fiel de les diamir que es passa a les dynafit, avui el meu primer dia...he tardat 5 minuts ben bons a posar-me'ls a sobre la neu per primera vegada, però una vegada posat's anaven sols!! Hi ha la traça feta i amb poc més de mitja hora em planto sota el coll de la Marrana on hi ha mig metre de neu ben bò...quina salivera. Ja no recordava el "plaer" de tornar a sentir els flocs de neu que s'estampen  a gran velocitat contra la cara com si fóssin agulles. Llàstima que el temps no acompanyi i no hi hagin bones vistes. Arribant al coll, la neu és ben dura i toca clavar cantos com de costum. Tot i que vaig molt just de temps segueixo amunt fins que arriba un punt que haig d'entrar a la boira i decideixo deixar-ho aquí (estic a 15 minuts de la creu però la feina és la feina!). Prefereixo tenir visibilitat a la baixada i provar bé la noves fixacions.





Això és un pal de 1,35m...i no està trencat!!!

El primer tros de la baixada complicadet amb neu canviant i poca visibilitat. Abans d'arribar al coll de la Marrana em creu-ho amb un grup de 25 persones!! a peu cap al Bastiments, sembla ficció...un dilluns tanta gent a la muntanya... Al coll de la marrana amb neu dura i al final pols molt i molt disfruton i després un cop a pistes de més a menys amb neu a baix ja molt humida i alguna nata important. Arribo al cotxe amb la satisfacció de no haver tocat roca ni un sol cop (principal objectiu del dia) i ben satisfet de les noves fustes.


Joel

2 comentaris:

tresbmes ha dit...

come on baby!!!
Me posat semi-catxondo al llegir com et tocaven els flocs de neu a la cara! Aixo és fanatisme!!!! aixi m'agrada, a rebentar l'hivern!!!!

salut crack

Traçant somnis ha dit...

juju...;-)