27/11/11

Pic de Bacivers

Amb l'Adrian i en Maël anem a Vallter. El pàrquing fa por de la gent que hi ha, per no dir la pujada per les Xemeneies. Segueix havent-hi molta neu tot i que es nota la calor dels últims dies i a baix els remuntadors comença a sortir l'herba. Abans d'encarar la pujada forta de les xemeneies, practiquem unes quantes voltes maria amb L'Adri que és el primer dia per ell.Encarem el fort pendent veient el Mediterrani i amb una dotzena de voltes maria i molt bona traça en plantem a dalt. Allà treiem pells i no podem resistir tirar-nos cap a França per l'embut que porta directa a la vall de Bacivers amb neu dura i un parell de dit de neu pols fins a tocar el riu a la Coma dels Bacivers a uns 2300m.
Finalment allà tenim una mica de tranquil·litat i solitud. Posem pells i pugem directes cap al Bacivers sempre amb la traça perfectament marcada, primer per l'estret pas que empalma la Coma del Bacivers amb el llac de dalt i després per la pala fins al cim.


Poques vegades havia vist aquesta zona amb tant neu. A dalt ens trobem amb el Jordi i la Sandra que també han pujat i compartim la baixada fins al llac gelat, posem pells i remuntem fins a mitja pala del Bastiments per acabar de baixar fins a pistes amb neu bastant crosta que no deixa disfrutar massa.
Adrian, Maël i Joel

1 comentari:

Adri ha dit...

Vaya dia guapo y que fotos mas chulas! Muchas gracias por no poner las fotos de mis arrastradas bajando del Bacivers, me quedé sin culera del pantalón ;) Hay que repetir!