28/6/15

Caiac al Congost de Montrebei


Últim cap de setmana de juny. Amb l'onada de calor anunciada, ens escapem al Pallars a refrescar-nos de valent. Dissabte matí fem el tram de Llavorsí a Rialp amb Rafting i algun que altre "incident" al primer ràpid. A la tarda, aprofitem per acostar-nos al Estany de Sant Maurici, que tot i ser un indret molt turístic no perd la bellesa.




Diumenge seguim envoltats d'aigua. Després d'estudiar-nos les poques possibilitats que hi ha d'arribar a tocar de l'embassament de Canyelles amb el cotxe i a prop del Congost de Montrebei, ens decantem per anar a la Masieta, a escassos 9 km del Pont de Montanyana. Allà podem aparcar a uns 150m de l'aigua (punt de partida de la major part de Caiacs).

D'aquest punt a l'entrada del Congost hi ha uns 2Km que es fan molt ràpids. Aprofitem per fer un banyet abans de l'entrada de Mordor on el sol desapareix per complert a les 11h del matí. Seguim remant fins poc després de les passarel·les on fem mitja volta ja que per nosaltres es perd ja gran part de l'atractiu i que entre l'anada i la tornada ens hauran sortit uns 7Km.



Núria & Joel

2 comentaris:

Samuel ha dit...

Guapa la remada!!!

Em sembla que aquesta canoa teva és més bona que la meva...no sembla ni inflable i es veu molt rígida!!! Activitat pendent!

Traçant somnis ha dit...

Si, però molt lluny encara de una canoa rígida...ara que per fer el dominguero així més que de sobres ;-)!!