22/8/10

Sortida de sol a la cova d'en Gispert

Ja feia una dies que havia sentit parlar de la cova d'en Gispert i de la sortida de sol que s'hi pot contemplar uns pocs dies a l'any. Després d'un dia batallant amb la neus per aixecar-nos a les 5 del matí, en plantem a Fornells on inflem el kayak encara a les fosques i comencen a remar cap al sud. Sense saber molt bé on és, resseguim tota la costa, fins que arribem a la inconfusible entrada en uns 15-20 minuts.

Allà ens trobem amb una altra embarcació, que en confirma que avui és un dels pocs dies que en sortir el sol, el rajos de sol arriben fins al fons de la cova i permet conteplar-la sense llum artifical.


















Joel & Neus

5 comentaris:

`·.¸elf¯` ha dit...

espectacular!!

Anònim ha dit...

IMPRESSIONANT aquesta foto de la llum que entra a la cova....

Josep Castelló ha dit...

Hola Joel,sóc en Caste, el que anava amb la pneumàtica Sa Roncadora que et va tirar la foto del contrallum damunt la roca.
Tal com relates va ser realment un dia màgic de llum i de color.
Enguany hi hem tornat, seguint una tradició que fa més de vint anys que practiquem.
A veure si ens hi tornem a trobar en una propera ocasió.

Records

Traçant somnis ha dit...

Hola Caste, doncs quina enveja tornar-hi aquest any, nosaltres haurem d'esperar a l'any que ve per tornar-hi.

Espero que no et sàpiga greu que utilitzi la teva foto pel blog...és realment espectacular i no em vaig poder resistir..hauràs guanyat algun concurs amb aquesta foto no?

Salut i fins la pròxima

Josep castelló ha dit...

Hola de nou, Joel.
No em sap cap greu, que va. Ara bé, si vols posar el meu nom a sota no et diré que no. Una cosa: si entres a la pàgina costabravasingular.cat i m'envies una adreça pròpia, tractaré d'enviarte per correu electrònic un parell de fotos més, on surtiu amb la teva companya més enllà de la Taula.