9/5/08

Debut a Vallter

Deixo el redactat original de la Clàudia, la passió en l'escrit s'ho val. Com ha de ser!!!

Diumenge 11 de maig i qui ho havia de dir… un regal d’aniversari per avançat!!! Els gairebé 30 cm de neu acumulats a la zona de Vallter i l’aposta guanyada a un boig de l’esquí de muntanya em donen l’oportunitat de calçar-me uns esquís de muntanya...

A les 10 del matí arribem l’estació d’esquí de Vallter. Tot i estar tapat no plou ni neva, i sense preguntar-nos si aguantarà així molta estona ens calcem els esquis i cap amunt. Algú ens ha passat davant i seguim les traces que, després de molta paciència per part d’en Joel i d’un parell de voltes maria maldestres i fetes amb poc equilibri d’una debutant, ens porten fins al Coll de la Marrana. La neu a dalt no és que estigui massa bé, es tapa i comença a nevisquejar. Decidim que el millor és treure les pells i començar a baixar.

Si la sensació d’anar muntanya amunt és increïble, ja no trobo paraules per descriure la baixada, arribar a baix girar-se i veure les “S” en mig d’un mantell de neu blanca... res... una altra aposta guanyada... una altra amant de l’esquí de muntanya a la vostra llista!!!

Joel i Clàudia