16/8/14

Zanzíbar


Cal tenir una mica de paciència per volar d'Arusha a Zanzibar amb vols locals i en temporada punta. En el nostre cas, ens diuen que estem de sort i que ens han canviat el vol de les 15h a les 17h!!... inicialment ens l'havíen canviat a les 7h! però en Deo els hi va dir que ni hablar. Altres passatgers de l'avió, o avioneta podríem dir, els hi han retrassat el vol fins a quasi 24h.


Total, que després de passar el día regatejant i comprant alguna record a un mercat d'Arusha, anem cap a l'aeroport (a 30 min de la ciutat) i ens acabem enlairant passades les 18h! El representant de l'hotel ens recull (després d'esperar-se 2 hores pels retards) i en una hora som al Kendwa Rocks al nord oest de la illa.

Passem els 6 dies a les platges paradisíaques d'aquesta preciosa illa..."contractant" diferents serveis amb els beach boys, amb preus bastant més econòmics que les propostes que et fan els hotels...





En el nostre cas fem el sunset cruise el primer dia....3hores amb veler a veure la posta de sol...







 anem a la illa de Mnemba (part Est de l'illa) a fer snorkel...











 i intentem veure dofins a Kizimkazi. Dic intentem, perquè no vam tenir èxit i ens vam quedar amb les ganes. Si hi aneu, haurieu d'estar allà a les 6h-7h del matí, quan l'aigua de la superfície encara està fresca hi ha dofins...més al migdia van avall...


Increïble la part antiga de la ciutat de Stone Town (capital de la Illa), laberint de carrers per perdre-s'hi amb el famós mercat de les espècies i el mercat del peix i el marisc una perdíció pels més siberites! Pocs turistes i molt local!





 L'últim dia ens acabem despedint de l'illa anant per les platges fins al cap nord i tornada amb cotxe a l'hotel abans d'agafar l'avió que ens portarà de nou a Nairobi per l'endemà tornar a Barcelona via Amstermdam.





Si es traça una línia recta de Zanzíbar a Nairobi, es creua el Kilimajaro...estarem de sort i el veurem de de l'aire?? La sort ens segueix acompanyant des del 23 de maig. Regal de despedida d'aquest magnífic viatge recordant els primers dies a Tanzània. Ja fa 16 dies que trepitjàvem el cim d'aquesta muntanya...



A Nairobi ens tornem a allotjar al Side Park Hotel, el mateix que a la nostra arribada.

L'endemà quan sona el despertador ben aviat dins de la mosquitera que cobreix el llit...tinc un déjà vu...hem d'agafar el bus cap a Arusha! que demà comencem l'ascenció al Kili!! Tornem a començar el viatge??

Hem estat somiant?


Núria & Joel